Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Klistra in entitet

Den nya funktionen kopiera till urklipp för att sedan kunna klistra in entitet är verkligen bra. Jag har dock upptäckt att ett par av de fält som går att kopiera till urklipp sedan inte går att klistra in på detta sätt i en annan post, nämligen Mått respektive Tillsammans med. Särskilt Tillsammans med vore önskvärt om det gick att ordna, eftersom det annars kräver ett antal klick att lägga in det manuellt.
Astrid Wolff Feychting Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Denna bugg gäller även Anmärkning ser jag nu.
  Astrid Wolff Feychting
 • Hej Astrid och ursäkta det sena svaret.

  För att det ska gå att klistra in (innehållet i) en egenskap i en annan instans måste du först säkerställa att egenskapen finns i den andra instansen. D.v.s. om du väljer att kopiera Mått till urklipp från instans 1 måste du först lägga till själva egenskapen Mått i instans 2 innan du kan klistra in innehållet.

  Hoppas detta besvarar dina funderingar, återkom i annat fall.

  Vänliga hälsningar
  Katalogsupport
 • Tyvärr inte. När jag kopierat från den ena instansen och sedan lagt till samma egenskap i den andra instansen har det inte gått att klistra in innehållet i just mått eller anmärkning (för andra egenskaper fungerar det med att först kopiera innehållet i den första instansen och sedan lägga till egenskapen i den andra instansen och därefter klistra in).
  Astrid
 • Hej igen Astrid.

  Hmm, inte bra. Vilken webbläsare använder du? Jag noterar nu är det är skillnad mellan t.ex. Chrome (där det fungerar efter att man lägger till egenskapen) och Explorer. Vi felanmäler detta till projektet.

  Vänliga hälsningar
  Katalogsupport

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.