Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Katalogiserings problem i nya Libris!

Hej alla!
Jag har katalogiserat mina beståndsposter och förändringar på nya Libris, men inte kan se mina förändringar slår igenom i både Libris webbesök och posterna. Därför undrar jag om det finns möjligheten för mig som ni kan föreslå hur man kan fixa det här problemet. Har ni också exact samma problem i så fall hur löser ni problemet? Jag arbetar på ett svenskt bibliotek som finns i Istanbul så jag inte har chansen att följa alla insturktionerna på forum. Jag ska åka till Stockholm och stanna under veckorna 29 och 31 så kanske kan jag be er någon slags råd eller anordna ett möte i Stockholm.
Om ni blir intresserad, hör av mig gärna!
Tack! Bahar
Bahar Uluag Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej,
  Vi har haft problem med exporten till webbsök. Gå tillbaka och se om din post kommit in i webbsök.

  Om du fortfarande har problem kan du återkomma, men skicka då detaljer om vilken post du arbetat med och vilket bibliotek du arbetar på.

  Vilka instruktioner har du svårt att följa? Våra instruktioner finns som länkar från libris.kb.se/katalogisering samt på detta supportforum.

  Tyvärr har vi begränsad bemanning under semesterveckorna 29-31, så vi kan inte lova att ta emot dig.

  Vänliga hälsningar,
  Katalogsupport
 • Hejsan!

  Jag arbetar på Svenska Forskningsintitutet i Istanbul. Jag har fortfarande samma problem! Igår ändrade jag beståndsposten av http://libris.kb.se/bib/3403959.  Jag försökte tillägga senaste numret av det här tidskriften. Jag skrev "2017: 1-2" på "Hyllkod/Benämning" och sedan tryckte jag på "Spara slut och redigera". Imorse kollade jag up om min ändring syns eller inte. Tyvärr fanns det ingen förändring på min post. Jag kollar up på gammal Libris för mina webbsökningar och ändringar. Tycker du att jag bör använda nya Libris för webbsökningar istället gammal Libris?

  Tack snälla,
  Mvh
  Bahar Uluag
 • Hej!

  Du har gjort helt rätt. Det är Libris webbsök (libris.kb.se) som inte är uppdaterat idag. Titta igen imorgon.

  Mvh
  Libris kundservice

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.