Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.
Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Gisslet med den försvinnande markören.

Hej!
Det har nu återigen blivit möjligt att skriva vissa AHK-script och det är bra. Vi vill dock med nedanstående exempel visa att det finns mer att förbättra.
Ex. 1 – Medverkan/funktion
När man lägger till Medverkan och funktion borde markören hamna på plustecknet bredvid Agent. Det skulle göra det möjligt att skriva AHK-script vilket i sin tur skulle innebära att man kan lägga till vilken typ av medverkan och funktion som helst med ett kortkommando.
Ex. 2 – Beståndspost/Del av materialet som avses
Efter det att man lagt till Resurs {namnlös} från Skapa lokal entitet borde markören hamna på plustecknet. Även detta skulle göra det möjligt att skriva AHK-script vilket i sin tur skulle innebära att man kan lägga till Del av materialet som avses - benämning med ett kortkommando.
Ex.3 – Sammansatt term
Efter det att man lagt till Sammansatt term under ämne borde markören hamna på plustecknet antingen vid Sammansatt term eller Termkomponenter. Det skulle göra det möjligt att skriva ett script som med ett kommando lägger till samtliga fält under Sammansatt term.
Det finns såklart fler exempel vi kan ange. Vi vill återigen framföra önskemålet att era programmerare generellt ser till att det blir möjligt att skriva AHK-script. Det skulle underlätta vårt arbete betydligt.

Mvh
Johnny och Karin
Johnny Olsson / L Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.