Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.
Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Den stora fältrutan måste klickas bort manuellt efter vald etikett

Sedan uppdateringen har jag problem med att de stora fältrutorna med valmöjligheter inte försvinner automatiskt efter att jag valt en fältetikett. Jag har provat att radera historik i webbläsaren (Firefox) och starta om webbläsare och dator, men problemet kvarstår. Ingen annan av mina kollegor på Stockholms universitetsbibliotek har problem med detta. Har ni tips på lösning?
Lia Fallenius Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej!

  Jag skulle tro att du gör samma sak som jag gjorde. Jag lyckades inte heller få ned fältrutorna efter uppdateringen och tyckte att det var mycket irriterande att behöva klicka ned dem. Som tur var fick jag hjälp av KB:s katalogsupport att lösa mysteriet, för jag hade också provat att rensa cachen samt testat olika webbläsare, utan resultat.  Det visade sig att om man klickar på plustecknet vid fältet blir rutan kvar, men om man klickar någon annanstans i rutan, till exempel på själva fältnamnet stängs den ned med en gång.


  Esther Thegel
 • Hej Lia!

  Om vi tolkar dig rätt är det precis som Esther skriver. Om du trycker på plus-tecknet läggs fältet till, men rutan blir kvar (=bra då du ska lägga till flera fält). Om du klickar på “hela raden” (var som helst i den aktuella rutan) så stängs fönstret och fältet läggs till.

  Vänliga hälsningar
  Katalogsupport

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.