Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Bad request

Både min kollega och jag har i tur och ordning försökt lägga bestånd på 8rkj35cl442fhzt, "Strategy : process, content, context : an international perspective / Bob de Wit, Ron Meyer".

Men kör fast på "Kunde inte spara. Något gick snett - 400: BAD REQUEST." Det är rent omöjligt att få beståndet att fästa. Till slut försökte jag istället radera posten, eftersom det är vi själva (Skov) som importerat den, men möts då av "Förbjuden - Den här entiten kan ha aktiva läkningar - FORBIDDEN." Så är kanske fallet, men det är i så fall inte vi som skapat de aktiva läkningarna, för det vet ingen av oss hur man bär sig åt för att göra.

Kan raden "Samma sak som: resource/bib/9601008" som så vitt jag kan se pekar tillbaka på posten som jag försöker redigera ha något med saken att göra? Till skillnad från alla övriga noder så finns ingen soptunna ute till vänster, så raden går alltså inte att ta bort, posten går inte att ta bort och det går inte att lägga bestånd på posten. Frustrerande.

Jag har provat att göra smärre ändringar i posten och exempelvis ändra "ill." till "ill.." (två punkter istället för en) och spara. Det fungerar att ändra posten, men påverkar inte möjligheten att lägga bestånd på den.

Vi kan lägga bestånd på andra poster.

Hjälp?Anders Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.