Problem att betala gåva med bankkort

Läkare Utan Gränser uppdaterar regelbundet sin hemsida för att göra det smidigare och säkrare för dig som givare att skänka en gåva och hitta information om vårt livräddande arbete. Samma sak gäller för de betaltjänster som används för att skänka gåvor via hemsidan. Detta för att öka säkerheten vid betalningar på nätet.

Om du har problem att gå vidare till PayEx för att skänka gåvan så kan det bero på att du har en gammal webbläsare som inte är uppdaterad. Gamla webbläsare kan innebära att du upplever att det går långsamt när du ska öppna nya webbplatser på internet, eller att du stöter på meddelandet ”din webbläsare kan inte visa denna webbplats”. Du kan testa att byta webbläsare eller uppdatera den versionen som du redan har. Exempel på webbläsare är Internet explorer och Google Chrome. Om du byter till en ny version av webbläsaren så kommer den i regel att uppdateras automatiskt.

Du kan också kontakta givarservice på telefon 010-199 33 00 eller e-post givarservice@lakareutangranser.se så hjälper vi dig att skänka gåvan.

Du når oss mån-tors 9.15-17.00 och fre 9.15-16.00. Lunchstängt mellan 12.00-13.15.
Läkare Utan Gränser Rapportera olämpligt innehåll

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.

Vi sparar de uppgifter du registrerat här för administration av din gåva samt för att kunna kontakta dig med aktuell information från oss. Läs gärna mer i vår integritetspolicy! https://www.lakareutangranser.se/var-integritetspolicy