Arbete på MSF

Hej, jag är en stor beundrare av ert arbete kring en "approach" mer centrerad  kring patientens kulturella preferenser och undrar hur jag kan gå tillväga för att få ett framtida arbete hos er som "cultural mediator".

Tidigare har jag studerat ett år spanska och internationellt utvecklingsarbete i Chile på NGO. Jag är flytande i spanska, svenska och engelska och gör just nu mitt första år på Socialantropologiskt kandidatprogram i Stockholm. Nästa termin väntar ett års utbyte till Mexiko City, där jag ska fokusera på socioekonomisk geografi, internationella migrationsrörelser och samhällsplanering.

Vad tittar ni på för erfarenheter, egenskaper och erfarenheter när ni anställer en antropolog? Hur kan jag öka mina chanser för en anställning hos er efter min examen?

Mvh
Anton Lindholm Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.

Vi sparar de uppgifter du registrerat här för administration av din gåva samt för att kunna kontakta dig med aktuell information från oss. Läs gärna mer i vår integritetspolicy! https://www.lakareutangranser.se/var-integritetspolicy