Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Söker ni akutläkare i fält?

Hej, för en utomstående känns det som att akutläkare skulle kunna vara en värdefull resurs i många situationer i fält, och nu har akutsjukvård varit en basspecialitet i drygt 1,5 år. Min fråga är om det i framtiden kommer vara en av de specifika specialisterna ni vill rekrytera till fältarbete. Jag frågar eftersom jag själv gjort 2,5 år av min ST med just akutsjukvård som basspecialitet och funderar på om jag kan ansöka som "akutläkare" eller "läkare" till er. Jag hittar ingenstans att ni söker akutläkare, men hoppas att det kommer att komma.

Tack för allt ni gör både i fält och på kontoret!

Kommentarer

  • Hej Hannah,

    Tack för din fråga!

    Vi har inte annonser för alla olika specialiteter på vår hemsida men du har helt rätt i att vi har ett behov av läkare som har erfarenhet av eller är specialiserade i akutmedicin! Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan, alternativt kontakta mig om du har fler frågor.

    Vänliga hälsningar,

    Läkare Utan Gränser

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.

Vi sparar de uppgifter du registrerat här för administration av din gåva samt för att kunna kontakta dig med aktuell information från oss. Läs gärna mer i vår integritetspolicy! https://www.lakareutangranser.se/var-integritetspolicy