Vad finns det för olika Kungsörnens vetemjöl och vad används dom till?
Vad finns det för olika vetemjöl och vad används dom till?
Följ inlägget
0
följare
Vetemjöl av fint kärnvete – från svenska åkrar
Värt kärnvetemjöl är malt och siktat på svenskt höstvete i våra egna kvarnar. Bara den innersta delen av kärnan används vilket gör att mjölet får en mild smak som passar till det mesta. Mjuka eller hårda kakor, redningar, bröd eller bullar. Ett utmärkt allroundmjöl helt enkelt!
I länken nedan kan du hitta fler mjölsorter och läsa mer om dom:
https://www.kungsornen.se/sokresultat/?q=Vetemj%C3%B6l&c=416f2bb6-9eb5-4486-a6f2-3e8a50b2e5f4
Tack för din fråga.
Obehandlat vetemjöl är helt utan mjölbehandlingsmedel som tex askorbinsyra.
Det har vi inte i vårt sortiment.