Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Projektbidrag scenkonst

Hej!
Jag undrar var jag kan hitta mer information angående obilgatoriska bilagor samt kring vad som omfattas av begreppet "främjande projekt"?

Vänligen
Mariana
Mariana Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej Mariana!

  Tack för din fråga.

  Det här bidraget har inga obligatoriska bilagor, men det går bra att bifoga exempelvis en kompletterande projektbeskrivning eller annat material som är relevant för ansökan. Dokument bör bifogas i PDF-format och inte vara längre än 10 sidor. Om du vill kan du också bifoga relevant rörligt material till ansökan i form av webblänkar.

  Kortfattat kan man beskriva det som att "främjande projekt" i relation till projektbidraget till fri scenkonst, avser insatser som utvecklar konstformen nationellt.

  Om du vill diskutera frågan mer ingående, vänligen kontakta handläggare för bidraget. Du finner kontaktuppgifter på sidan Fri scenkonst projektbidrag, i övre högra hörnet.
  Eliana
 • Hej. Letar efter info om OBLIGATORISKA BILAGOR till ansökan om verksamhetsstöd
  lisa
 • Hej Lisa,
  Information om det finns här under "Så ansöker du". Dessa bilagor är Verksamhetsplan och Årsbudget om inte annat anges.

  Vänligen
  Alan
 • Angående Verksamhets planen och Årsbudget  som ska bifogas obligatorisk  med ansökan  för verksamhetsstöd - scenkonst, räcker det med att den tar upp de aktiviteter som avses göra inom ramen av verksamheten som vi söker bidrag till eller förväntar ni få in en plan för hela verksamheten, även de delar som inte har att göra med scenkonst?
  Violeta
 • Hej,
  Om du söker verksamhetsbidrag så måste du skicka även verksamhetsplan som avser hela verksamheten och för hela året. Kulturrådet ska ha möjlighet att följa verksamheten inom det fria kulturlivet. Därför ska handläggarna på Kulturrådet ha tillgång till aktuella spelplaner och övrig information om speltillfällen och verksamhet. Denna information vidarebefordras av handläggarna till referensgruppen.

  Vänligen
  Alan

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.