Våra 5 bästa recept med kycklingfärs 😀 😋

Goda recept med kycklingfärs får man inte för mycket av. Här tipsar vi om 5 riktigt bra klassiska färsrecept som du också kan göra med kyckling. Vår tanke är att det också är recept med inspiration för dig som vill servera god och nyttig mat både vardag som fest.

Wallenbergare på kycklingfärs
En klassisk rätt med färs är Wallenbergare. Här har vi gjort den på kycklingfärs med pancoströbröd som vi tycker är väldigt gott. Tillbehör är förstås gröna ärtor, inlagd sötsyrlig gurka och ett fluffigt potatismos.Polognese, eller "köttfärssås" på kycklingfärs
En annan klassiker är bolognese som vi kallar polognese. Vi har förstås valt att göra den på kycklingfärs och tycker själva att det blir jättegott! Få se vad du tycker!

Köttfärslimpa på kycklingfärs
Vem älskar inte kycklingfärslimpa? Vi har lindat den med bacon (här kan du ta kycklingbacon om du vill) och serverar den med kål och äpple. Gräddsås hör förstås till. Mat som du också kan förbereda inför stressiga dagar.

Burgare på kycklingfärs
Alltså, så goda är de här kycklingfärsburgarna med klyftpotatis. En höjdare fredag kväll eller till helgen. Svåra att motstå.

Kycklingköttbullar - om du tar bort kryddpepparn så funkar det här receptet året om.

Anna

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.