Tack för att du hör av dig till oss! Vi hjälper dig gärna med svar på frågor kring kyckling, våra produkter och Kronfågel. Du kan förvänta dig ett svar av oss inom max 2 vardagar. Frågor, svar och kommentarerar publiceras på den här sidan.
Vi hanterar dina personuppgifter i syfte att kunna hantera ditt ärende hos oss. Uppgifterna du delar med oss raderas efter maximalt ett år. Läs mer om vår GDPR policy HÄR.
Gäller ditt ärende en reklamation ber vi dig kontakta oss här: Kronfagel.se
Vår vision ”En bättre kyckling för ett bättre liv” sammanfattar varför vi finns – att med vår produkt skapa förutsättningar för en välmående värld. För människan, djuren och klimatet.
Kronfågel är Sveriges marknadsledare inom kyckling med flera stora varumärken.
Tack för att du hör av dig och tack för din kloka fråga. Att produkten är röd vid benen är vanligt med frysta produkter. Hemoglobinet i benmärgen expanderar under frysningen och bryts ner som sedan läcker ut och färgar av sig på benet.
Det är inte farlig på något sätt. Men vi förstår att man kan bli orolig när man ser att benet är fortfarande rött efter tillagningen. Om råvaran är ordentlig tillagad med god kökshygien så ska det inte vara något problem att äta och man kan känna sig trygg med sin kyckling.
vänligen,