Tack för att du hör av dig till oss! Vi hjälper dig gärna med svar på frågor kring kyckling, våra produkter och Kronfågel. Du kan förvänta dig ett svar av oss inom max 2 vardagar. Frågor, svar och kommentarerar publiceras på den här sidan.
Vi hanterar dina personuppgifter i syfte att kunna hantera ditt ärende hos oss. Uppgifterna du delar med oss raderas efter maximalt ett år. Läs mer om vår GDPR policy HÄR.
Gäller ditt ärende en reklamation ber vi dig kontakta oss här: Kronfagel.se
Vår vision ”En bättre kyckling för ett bättre liv” sammanfattar varför vi finns – att med vår produkt skapa förutsättningar för en välmående värld. För människan, djuren och klimatet.
Kronfågel är Sveriges marknadsledare inom kyckling med flera stora varumärken.
Tack för input. Älskade också den men tror inte den kommer tillbaka. Allt var handgjort med specialutbildning av en liten grupp styckare.
Se här på youtube hur du benar ur själv. Finns säkert fler klipp men detta var vad jag hittade.
https://www.youtube.com/watch?v=dworCHCm3ts
Det du skulle kunna använda är kanske annars KycklingSteak som är en hel urbenad klubba med skinn. Vi har haft Cookalong då vår kock visade oss att vi kunde göra fina rullar med smaksättning av parmesan, citroncest, salt och peppar inuti.
Här är ett annat tips som just nu är aktuellt med ramslök. kanske det kan inspirera. Samt jättebra tips med hur du använder plastfilm för att få fram fina rullar.
https://www.kronfagel.se/recipe/ballotine-pa-kycklingsteak-primorer-och-ramslokshollandaise/
Lycka till i köket!