Tack för att du hör av dig till oss! Vi hjälper dig gärna med svar på frågor kring kyckling, våra produkter och Kronfågel. Du kan förvänta dig ett svar av oss inom max 2 vardagar. Frågor, svar och kommentarerar publiceras på den här sidan.
Vi hanterar dina personuppgifter i syfte att kunna hantera ditt ärende hos oss. Uppgifterna du delar med oss raderas efter maximalt ett år. Läs mer om vår GDPR policy HÄR.
Gäller ditt ärende en reklamation ber vi dig kontakta oss här: Kronfagel.se
Vår vision ”En bättre kyckling för ett bättre liv” sammanfattar varför vi finns – att med vår produkt skapa förutsättningar för en välmående värld. För människan, djuren och klimatet.
Kronfågel är Sveriges marknadsledare inom kyckling med flera stora varumärken.
Tack för din fråga. Ansjovis och även sardeller innehåller mkt smak och bl a umami så de ger den där extra goda smaken till en tomatsås eller annan sås. Kika lite på nätet med såser så kommer du att se att det inte är helt ovanligt.
vänligen,
Det är VÄLDIGT vanligt förekommande att det blir fel i översättning från recept på engelska, då sardeller heter anchovies på engelska vilket då översätts till anjovis, vilket därmed hänvisar till fel produkt.
Tack för utförlig förklaring. Jovisst kan det bli lite förvirrat av begreppet anjovis. Detta är ett recept som ngn av våra egna kockar tagit fram så det är helt säkert anjovis som är på den lilla rosaröda burken med rensade anjovis/skarpsillen som menas. Och ja, det är absolut inte detsamma som sardell.
Kanske kan du kika på recept som oxrullader, slottsstek där det är svenska traditionella rätter där man kan eller oftast lägger till anjovis som en smakförstärkare och där menas alltid (vad jag vet iallafall) anjovis som är den rosaröda burken.
vänligen,