Max chicken nuggets

Ser att ni ändrat receptet på paneringen på de omtyckta chicken nuggets. Om de nu är så omtyckta, varför ändrar ni?! Alla NPF barn skriker just nu i högan sky! ”Det smakar och känns konstigt”. Ta tillbaka det gamla receptet!
Östlund Ulrika Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej!
  Tack för att du hör av dig. Tråkigt att du och barnen inte var nöjda med våra MAX Nuggets.

  Vi på Kronfågel jobbar hela tiden med att utveckla våra produkter och hitta nya spännande smaker. Vi har därför valt att se över våra omtyckta Max Chicken Nuggets och har utvecklat ett nytt, gott recept på paneringen för att höja smakupplevelsen. Vi har nu en god tempurapanering på Max Chicken Nuggets och med den justeringen har nuggetsen fått en annan färgton. Bara att ta ut från frysen och värma på.

  För övrigt vill vi passa på att berätta att vi nyligen tagit fram flera olika produkter med kyckling, som vi tror du kanske kan ha intresse av. Bl a vill vi tipsa om andra Kronfågel nuggets som värms i ugn. Vi hoppas produkten inspirerar och gör matlagningen snabb, rolig och enkel. Här hittar du mer recept och inspiration. https://www.kronfagel.se/product/kycklingnuggets-for-ugn/

  med vänliga hälsningar  Anna

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.