Testa 4 härliga recept med kyckling på grillen 🔥🔥🔥

BBQ KYCKLINGSTEAK AMERICAN med rostad sötpotatis

Kryddmarinerad BBQ American KycklingSteak från Kronfågel är vår unika kycklingsteak, en urbenad kycklingklubba med skinn i en ny, spännande smaksättning. Den är en rejäl bit stektålig, saftig och smakrik kyckling som passar perfekt att grilla eller steka i ugn eller panna.
Här serverar kocken med rostad sötpotatis, fänkålsslaw och en kummindressing. Mycket spännande smaker tillsammans som gifter sig fint med smaksättningen på vår BBQ American KycklingSteak.


BBQ LÅRFILÉ BLACK GARLIC med smashed gurka och bladgrönsakerKycklinglårfilé BBQ Black Garlic från Kronfågel är en saftig kycklingdel av finaste kvalitet. Smaksatt med fermenterad vitlök har den blivit en favorit för många och den passar utmärkt att grilla eller steka.

Här serverar vår duktige kock kycklingen med smashed gurka, gurka som han krossar och sedan skär i småbitar. Asiatisk smak får vi genom sesamolja, chili och rostade sesamfrön. Till det mycket bladgrönsaker och som pricken över i, en chilimajjo. Du kommer att älska det här receptet om du gillar asiatiska smaker.


KYCKLINGHAMBURGARE MED BBQ LÅRFILÉ BLACK GARLICoch kryddig kålKycklinglårfilé BBQ Black Garlic från Kronfågel är en saftig kycklingdel av finaste kvalitet. Smaksatt med fermenterad vitlök har den blivit en favorit för många och den passar utmärkt att grilla eller steka.

Vår kock har plockat fram mycket smaker i den här burgaren och vi väljer att lägga en hel bit med grillad kyckling på burgarbrödet istället för att göra burgare av kycklingfärs. Vi tror du kommer att gilla det. Till burgaren serverar han en röd spetskål. Mycket färg men självklart går det att välja den gröna spetskålen eller färsk mjäll vitkål som är ljust grön på försommaren. Sambal och risvinäger ger rejält med smak på salladen med mycket drag åt det asiatiska hållet. Till det picklar vi saltgurka med extra dill och gör en majjodressing som man kan ge lite extra styrka.


BBQ BUTTERFLY CHICKEN med creamed corn och potatissalladDet är enkelt att göra en egen butterflied chicken genom att dela en hel kyckling längs ryggen. använd gärna en fågelsagt och klipp med den.

Vår kocks val till den här kycklingen är mjuk creamed corn med lite hetta och en potatissallad med extra grönt och mycket färg. Snyggt att servera och gott dessutom. Själv är jag helt såld på creamed corn till sommarens grillkvällar.

Glöm inte att:
Ursprung: 100 % svensk kyckling omsorgsfullt uppfödd på våra svenska gårdar, vilket innebär god djurhållning, högsta kvalitet och hälsosam, klimatsmart mat på tallriken.
Kommentera gärna om du testat något av recepten. Det vore kul att höra vad du tycker.

😀 Ha det fint vid grillen!
Anna

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.