Kycklingnyheter 2022 för grillen och lata dagar på stranden

Årets nyheter 2022 är följande för både stekpanna grill och picknick. Kycklingbitarna använder du t ex till spett. Salladskycklingen är perfekt lunchmat på stranden eller på picknick och varför inte göra det enkelt för dig med färdigkryddade kycklingdelar som du bara kan lägga på grillen. 

Produkterna finns i din butik från vecka 15 till vecka 36.Impa på vännerna med vår goda majjo som du gör på 1 minut. Här är länk till smarriga sommarsåser till det grillade. 


Här är en länk till våra smarriga somriga BBQ recept med grillad kyckling.


Strimlad lårfilé Satay för stekpanna, wok och gryta

Strimlad lårfilé Satay- nyhet i kyldiskarna


Detta är en färdigstrimlad kycklinglårfilé från Sverige som är kryddmarinerade med kryddan Satay och har doft och smak av kokosmjölk, ingefära och jordnöt.

Strimlad kycklinglårfilé Satay passar perfekt wrap, wok och gryta. Detta är en saftig och god kycklingdetalj som går snabbt att tillaga.


KycklinggrillkovmixKycklinggrillkorv mix består av sex kycklinggrillkorvar med tre olika smaker. Korvarna har ett härligt knäck, gjord på svensk gårdskyckling och rökt med äkta alspån.


BBQ Kycklingsteak Tryffel

Kycklingsteak Tryffel


KycklingSteak är en urbenad klubba med skinnet kvar. Kycklingsteaken blir riktigt saftig att grilla. Se bara till att skinnet blir sådär knaprigt. Den lyxiga tryffelsmaken på denna kycklingdetalj har visat sig vara en höjdare. Kombinationen älskas av många!


BBQ Lårfilé Black Garlic

BBQ Lårfilé Black Garlic


Kycklinglårfilé av finaste kvalitet, smaken Black Garlic har blivit en riktigt favorit hos många och den passar utmärkt ihop med kyckling för grillen.BBQ Stora Grillfiléer Grillkrydda

​BBQ Stora grillfiléer Grillkrydda


Stora Grillfiléer är marinerad i en mustig grillkrydda med smak av chili och örter. Kycklingen passar dig som vill ha en lite större och saftig kycklingfilé att äta själv eller att dela. För att förenkla är filéerna utbankade för att få ett jämnt grillresultat.BBQ Minutfilé Grillkrydda med glaze Sweet Texas BBQ

BBQ Minutfilé Grill glaze Sweet Texas


Minutfiléerna har en mustig grillkrydda med smak av chilipeppar och örter. Bröstfiléerna är utbankade, vilket ger en jämnare grillning och saftigare produkt. Tillsammans med kycklingen hav vi bi-packat en glaze med smak av Sweet Texas BBQ.


BBQ Lårfilé Koreansk med glaze Sweet Chili & Sesam

BBQ Lårfilé Koreansk glaze Sweet Chili & Sesam


BBQ Lårfilé Koreansk med bi-packad glaze Sweet Chili & Sesam är färska svenska kycklinglårfiléer utan skinn och ben. Lårfiléerna är kryddmarinerade, har en lätt rökig doft samt smak av ingefära, tomat och vitlök. Lårfiléer passar perfekt att grilla eller steka och blir väldigt saftiga och goda. Produkten är bi-packad med en glaze med smak av Sweet Chili & Sesam!BBQ Kycklingbitar Vitlök, Citron & Örter

BBQ Kycklingbitar Vitlök, Citron & Örter


BBQ Kycklingbitar Vitlök, Citron & Örter är tärnad kycklingbröstfilé gjord på svensk kyckling. Kycklingbitarna är kryddmarinerade med vitlök, citron och örter. De passar perfekt att använda till spett, steka på stekhällen eller steka och servera till exempel med en pasta och god sås.Stekt Salladskyckling Classic - färdiglagatStekt Salladskycklingprodukten Classic är skivad och milt kryddad för klassisk naturell smak. Med sin milda kryddning passar den utmärkt till sallad, paj, pasta, wraps, tacos eller tortillas.

Med Kronfågels Salladskycklingprodukter kan du enkelt att laga dina favoriträtter för lunch, middag eller picknick. Ta fram och använd den mängden du behöver, samtidigt som den sparar tid i köket.

Under den här länken finns goda grillmarinader och inspiration till några rubs  till din kyckling hittar du här. Alla smaksättningarna passar till Kronfågels naturella produkter. Prova gäna att toppa din kyckling med en härlig glaze strax före servering. Här finns tips på vad du kan göra. 

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.