Kycklinglårfilé

Hej
Bara nyfiken på hur processen går till när ni tillverkar lårfilé? Sker urbeningen med maskin eller hur går det till?
Ewa Nilborn

Kommentarer

  • Hej Ewa!
    Bra fråga. Det är maskinell urbening men sedan efterkontroll av filéerna av vår personal.
    Hurså?
    Anna
  • Inget, bara nyfiken. Gillar lårfilé mycket. Skulle helst bara använde den detaljen om det var möjligt prismässigt. 😀
    Ewa Nilborn
  • Hej Ewa!
    Samma här, gillar verkligen den produkten. En annan som jag också tycker du borde prova om du inte redan gjort det är KycklingSteak, en hel urbenad klubba med skinn. Stek den som man steker anka dvs börja med kall panna och sätt på hög värme. Lägg skinnsidan nedåt och låt fettet steka ur skinnet. Det blir jättekrispigt. Vänd sedan och stek klart til 70 grader på tjockaste stället i innertemperatur. Galet gott! :-)
    https://www.kronfagel.se/product/kycklingsteak/

    vänligen, Anna

    Anna

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.