Mästarfiléer som är mycket sega...

Efter att ha stekt mästarkycklingfiléer först till fin färg och sedan ugnsbakat dem i 70 gr, är de mycket sega. Säkert för lång tillagningstid.(?) Hur kan jag rädda filéerna (ligger i senaps- och basilikasås med creme fraiche och grädde)? Marinera igen?Tacksam besked

Kommentarer

  • Hej Ingela!
    Tack för att du hör av dig. Tråkigt att du inte var nöjd med din produkt. Rätta mig om jag har fel men detta är inte Kronfågels produkt utan Guldfågelns. Ber att du hör av dig till dem istället.
    Vill du prata Kronfågels produkter är du alltid välkommen att höra av dig till oss.

    För övrigt vill vi passa på att berätta att vi kontinuerligt tar fram flera olika produkter med kyld kyckling, som vi tror du kanske kan ha intresse av. Bl a vill vi tipsa om KycklingSteak som är urbenad klubba. Vi hoppas produkten inspirerar och gör matlagningen snabb, rolig och enkel. Här hittar du mer information. https://www.kronfagel.se/product/kycklingsteak/

    med vänliga hälsningar
    Anna

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.