Inspireras av 5 goda recept med kyckling till mello!

Nu är det mello och vi vill passa på att tipsa om goda recept med kyckling som ändå är enkla att få till både för barn och vuxna. Markiz Tainton är receptskaparen och vi hoppas att ni gillar hennes härliga smaker
Under varje länk hittar du recepten plus enkla instruktionsfilmer så du ser hur du ska laga kycklingrätten.Pan pizza med kycklingfärs I det här receptet får du ut 3 pan pizzor. Perfekt att dela på en medan nästa gräddas i ugnen - sharing is caring.

Snabba piroger med grillad salladskyckling
Piroger är toppen - går att förbereda men dessa är så enkla då du använder färdig salladskyckling att de blir snabbt klara.

Tacopanna med kycklingfärs Tacos på ett kul sätt med kycklingfärs. Snabb och enkel. Styrkan bestämmer du själv genom att ta en stark eller mild salsa uppepå. Du måste testa den!

BBQ Chicken Wings med kycklingvingar Familjen kommer att älska dig för att du gör de här supergoda, sötsyrliga kycklingvingarna. Perfekt att snacksa med framför mello.

Chili chicken cheese balls med kycklingfilé - De här friterade kycklingbollarna, också kallade kycklingkroketter, är så enkla och jättegoda. Du måste prova!


Anna

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.