Fredagsmys – 5 goda recept med kyckling - tacotema

Tacos med kycklingfärs
Så gott och enkelt är det här receptet med kycklingtacos, avokadosallad, rostad majs och syrad rödlök. Snabbt går det också, under 30 minuter. Så gott med alla smaker som gifter sig tillsammans. I det här receptet använder du kycklingfärs.

Tacos med nuggets
Gör det riktigt superenkelt för dig och servera dina tacos med färdiga nuggets och klassiska tillbehör. Middag på 15 minuter.

Tacos med färdigkryddad lårfile vitlök & chili
Med färdigkryddad kycklinglårfilé  från oss på Kronfågel behöver du inte sätta smak på din kyckling till tacos, vi har redan satt smaken åt dig. Här hittar du ett härligt recept med melon och en majssallad. Fräscha smaker av sött, surt och salt på en och samma gång. Jättegott!

Tacos med kycklingpinnar
Enklare än så här kan det inte bli. Vi har använt kycklingpinnar i våra tacos. Till det picklar vi rödkål och gör en smakrik kumminmajjo. Coola smaker ihop, som du måste prova!Tacobowl med minutstrimlor
Gör det enkelt för dig och köp hem vår färdigstrimlade kycklingfilé och gör en tacobowl  med härliga tillbehör och goda smaker. Vi lovar, hela familjen kommer att gilla detta.

Ha en fin fredagkväll!
vännerna på Kronfågel

Anna

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.