Fredagsmys – 5 goda recept med tacotema 🌼🌼🌼

Lite mera vÀder för att mysa inne med familjen. LÄt dig inspireras av recept till tacos med bÄde kycklingfÀrs, nuggets och fÀrdigkryddad kyckling.
Kyckling pĂ„ fredag eller hur? 😀😉😋

Tacos med kycklingfÀrs
SĂ„ gott och enkelt Ă€r det hĂ€r receptet med kycklingtacos, avokadosallad, rostad majs och syrad rödlök. Snabbt gĂ„r det ocksĂ„, under 30 minuter. SĂ„ gott med alla smaker som gifter sig tillsammans. I det hĂ€r receptet anvĂ€nder du kycklingfĂ€rs. 🌼

Tacos med nuggets
Gör det riktigt superenkelt för dig och servera dina tacos med fÀrdiga nuggets och klassiska tillbehör. Middag pÄ 15 minuter.

Tacos med fÀrdigkryddad lÄrfile vitlök & chili
Med fÀrdigkryddad kycklinglÄrfilé  frÄn oss pÄ KronfÄgel behöver du inte sÀtta smak pÄ din kyckling till tacos, vi har redan satt smaken Ät dig. HÀr hittar du ett hÀrligt recept med melon och en majssallad. FrÀscha smaker av sött, surt och salt pÄ en och samma gÄng. JÀttegott!

Tacos med kycklingpinnar
Enklare Àn sÄ hÀr kan det inte bli. Vi har anvÀnt kycklingpinnar i vÄra tacos. Till det picklar vi rödkÄl och gör en smakrik kumminmajjo. Coola smaker ihop, som du mÄste prova!Tacobowl med minutstrimlor
Gör det enkelt för dig och köp hem vÄr fÀrdigstrimlade kycklingfilé och gör en tacobowl  med hÀrliga tillbehör och goda smaker. Vi lovar, hela familjen kommer att gilla detta.

Ha en fin fredagkvÀll!
vÀnnerna pÄ KronfÄgel

Anna

Kommentera eller skriv ett nytt inlÀgg

Ditt namn och inlÀgg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.