Tack för att du hör av dig till oss! Vi hjälper dig gärna med svar på frågor kring kyckling, våra produkter och Kronfågel. Du kan förvänta dig ett svar av oss inom max 2 vardagar. Frågor, svar och kommentarerar publiceras på den här sidan.
Vi hanterar dina personuppgifter i syfte att kunna hantera ditt ärende hos oss. Uppgifterna du delar med oss raderas efter maximalt ett år. Läs mer om vår GDPR policy HÄR.
Gäller ditt ärende en reklamation ber vi dig kontakta oss här: Kronfagel.se
Vår vision ”En bättre kyckling för ett bättre liv” sammanfattar varför vi finns – att med vår produkt skapa förutsättningar för en välmående värld. För människan, djuren och klimatet.
Kronfågel är Sveriges marknadsledare inom kyckling med flera stora varumärken.
Tack för kloka fråga. Man blir aldrig sjuk av kyckling sålänge den är genomstekt dvs till 82 grader intill benet - men kycklingben är lite fetare som styckningsdetalj och det kan hända att fettet härsknar. Så av den anledningen kanske den inte smakar som den ska.
med vänliga hälsningar,
Det är inget jag skulle rekommendera. Luktar kycklingen bra är den med största sannolikhet också bra, men det är ingen risk jag personligen skulle ta.
Med vänliga hälsningar