Att tina kycklingen i tid
Hej! På baksidan av era kycklingfiléer står det hur man ska tina och tillaga etc. För att tina förklaras det att man ska lägga in filéerna i kylen 6 timmar innan dem ska tillagas. Vid flera tillfällen har jag och andra (familjemedlemmar och vänner) testat detta och dem har fortfarande varit frysta. Såklart går det att lära sig och göra utifrån hur det funkar nästa gång, men det händer ju att man glömmer och läser där bak igen- och misslyckas att tina i tid. Jag undrar om ni skulle kunna ändra och göra så att det stämmer. Av erfarenhet funkar det om man skippar att lägga dem i kylen. (Dem tinas alltså inte ens i tid om man lägger in dem i kylen 24 timmar innan)
/Mvh Livia
/Mvh Livia
Följ inlägget
1
följare
Tack för din input. Jag skickar det till de som är ansvariga för informationen på förpackningarna.
vänligen,
Jag fick svar från produktutvecklaren med en gång som skriver att han håller helt med och har bett om ändring nu när vi ändrar designen.
Ha en trevlig helg!