4 goda recept med fylld kycklingfilĂ© och kycklingsteak đŸ€đŸ€đŸ€

Att fylla kyckling eller kycklingfilé Àr mycket gott och Àven elegant och ser arbetat ut Àven om det Àr enkelt att Ästadkomma. KÀrt barn har mÄnga namn som det heter och fylld kycklingfilé kan heta bÄde kycklingrulle och med köksfranska kallas fylld kyckling för ballotine.

Fylld kycklingfilé - klassisk med bacon
Kyckling, bacon, svamp och ost Àr goda och kombinationer som alltid funkar för i princip alla. I det hÀr receptet har vi anvÀnt Bosarps ekologiska kycklingfilé som Àr lite större Àn den traditionellt uppfödda svenska kycklingen, vÄr sk GÄrdskyckling. Baconlindad kyckling med svamp och ostfyllning.
Fylld kycklingsteak med primörer
Vi gillar sjĂ€lva den hĂ€r styckningsdetaljen, 😀 🍗 en urbenad klubba med skinn, dĂ„ den inte blir sĂ€rskilt torr Ă€ven om man skulle rĂ„ka översteka den lite. Kycklinsteak Ă€r nĂ€stintill alltid saftig och mör dĂ„ klubba Ă€r lite fetare. HĂ€r har vi tagit fram ett recept som passar fint pĂ„ vĂ„ren med primörer samt dĂ„ ramslök finns i butik. Finns inte ramslök kan du alltid göra en klassisk hollandaise. Ballotine pĂ„ kycklingSteak med primörer och ramslökshollandaise.

Fylld kycklingfilé - asiatisk smak
Jonas Svensson, restaurang Mrs Vong, jobbade med oss i samband med KronfÄgels jubileum. Han tog fram det hÀr trevliga receptet pÄ asiasisk kycklingballotine. Jonas har hÀr valt att anvÀnda kycklingfÀrs för att fylla kycklingfilén. Fylld kycklingfilé, asiatisk kycklingballotine av Jonas Svensson

Fylld kycklingsteak med kycklingfÀrs
En fyllning i kyckling kan vara sÄ enkel som att fylla med smaksatt fÀrs av kyckling. KronfÄgels kock har hÀr lagat en vacker kÄldolme med savojkÄl och toppat kycklingen med tryffel. Ballotine, fyllt kycklingsteak med kycklingfÀrs Ett riktigtfestrecept!

Jag hoppas du vÄgar prova pÄ detta, det Àr enkelt, tar inte sÄ lÄng tid och ser fint ut.
Lycka till i köket!

Anna

Kommentera eller skriv ett nytt inlÀgg

Ditt namn och inlÀgg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.