Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Något chans till ångerrätt, köpte medlemskap på baraennatt.se?

Hej, det verkar som jag råkat ut för en bluff igår. Jag köpte premium medlemskap på baraennatt.se och de verkar inte svara när det gäller ågerätten. Har kontaktat de via supportbiljet och kontaktat även Assistcharge support via mejl. (De som drog pengarna från kontot)
Undrar hur går det till att säga upp mig från autogiro och få mina pengar tillbacka? Polissanmällan hjälper det? Ringa till banken?Mvh

Kommentarer

 • Har skickat de en fax för att avbryta prenumeration för det skrevs så i avtlet sedan har jag mejlat en länk från ert sida där det stod om ågerätt och att jag ångrarköpet.
  Ifall de försätter ignorera vad bör man göra?
 • Hej Twix,

  Tack för dina frågor.

  När du har ångrat dig och sagt upp avtalet, så upphör företagets rätt till betalning. Om företaget fortfarande kräver dig på pengar efter denna tidpunkt så ska du bestrida deras betalningskrav. Du behöver endast bestrida en gång till företaget och en gång till eventuellt inkassoföretag. Skicka alltid med bevis på att du har ångrat dig och sagt upp avtalet.

  I företagets villkor nämns följande angående ångerrätt:
  " Du har rätt att inom fjorton dagar återkalla avtalet utan att ange några skäl.
  Ångerfristen är fjorton dagar från den dag då avtalet ingicks.
  För att utöva din ångerrätt måste du informera oss (AssistCharge Ltd, 171 Praed Street, W2 1RH London, United Kingdom, telefax: +44 203 769 59 24, e-post: support@assistcharge.com) om ditt beslut att återkalla avtalet genom ett entydigt meddelade (t.ex. ett brev som skickas med vanlig post, fax eller e-post). Du kan använda den bifogade ångerblanketten, vilket dock inte är nödvändigt.
  För att hålla ångerfristen räcker det att du skickar iväg meddelandet om att du utövar ångerrätten innan ångerfristen har gått ut."

  Kontakta din bank så kan de hjälpa dig med att avsluta autogirot eller så kan du göra det själv om du är inloggad på din banks webbplats.

  Vänliga hälsningar
  Jolanda Direktör, Konsument Europa
Inlägget är stängt för ytterligare kommentarer.