Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Hur ska jag avsluta Pointworld.com?

Hur skriver jag ut mig från pointworld.com/premium

Kommentarer

 • Hej Matti,

  Tack för din fråga.

  Om det inte fanns någon information om att deltagandet i undersökningen skulle leda till ett abonnemang hos Pointworld får du kontakta företaget skriftligen och bestrida den högre summan som de har dragit från ditt konto. Företaget har bevisbördan för att du har ingått ett abonnemangsavtal som ger dem rätt att dra pengar från ditt konto.

  Det kan också vara bra att skriva att du i andra hand vill utnyttja din ångerrätt, för det fall det skulle finnas ett abonnemangsavtal, och på så sätt begära återbetalning av företaget.
  Ångerfristen är som huvudregel 14 dagar från beställningsdatum vid köp av tjänst. Har man inte fått korrekt information om ångerrätten så förlängs ångerfristen upp till ett år och 14 dagar från beställningsdatum. Skicka ett skriftligt meddelande, exempelvis per e-post, och spara en kopia.

  I villkoren på Pointworlds hemsida anges att företaget CM Network står bakom Pointworld. Där anges också följande mailadress: info@cmnetwork.dk

  Vänliga hälsningar

  Jolanda Direktör, Konsument Europa
 • Jag vill inte vara med om det här längre, så sluta med att dra pengar ifrån mitt konto

 • Hej Lars,

  Tack för din kommentar.

  Tyvärr har du kontaktat fel part. Konsument Europa är inget företag som säljer varor eller tjänster. Vi har inte dragit några pengar från ditt konto.
  Du måste kontakta företaget.

  Konsument Europa är en fristående enhet inom Konsumentverket som ingår i European Consumer Centres Network och som delfinansieras av EU-kommissionen. Vår uppgift är att ge dig som konsument information och råd när du handlar varor och tjänster utanför Sverige inom EU, Norge och Island.

  Vänlig hälsningar

  Jolanda Direktör, Konsument Europa
Inlägget är stängt för ytterligare kommentarer.