Anmäl störande annons

Vi jobbar ständigt med att få annonserna så bra som möjligt, därför vill vi gärna höra om du har sett en annons du tycker är störande.

Kommentera nedan och beskriv annonsen. Gärna med en bild/skärmdump!

Kommentarer

 • Störs av all reklam och i synnerhet rörlig reklam.
  Marie
 • Varning för reklamen som ställer barnsliga frågor om tex ”Vilket årtal bytte Sverige till högertrafik” och man kan vinna ett presentkort från diverse bensimackar eller livsmedelskedjor.

  Det står ”Produktest Klubben” längst ned i annonserna. Lite felstavat kan man tycka, men...

  Det är Planet49 Gmb som står bakom, de har ingen anknytning till de som de lovar presentkort ifrån. De bara samlar adresser som ni anger för att sprida den till olika sändare av SPAM!!!

  Klicka aldrig på annonser från Produktest klubben.

  Klart.se bör se till att just dessa annonser försvinner från sidan, de lortar ned varumärket för Kart.se

  I all välmening,
  Erik
  Erik
 • Erik
 • Hej! Vi har pratat med denna annonsör, och de hälsar att De matvarukedjor som användaren kan välja som pris missbrukas inte på något sätt och är medvetna om vår tävling.

  De säger även att man som användare har rätt att bli borttagen, om man inte gillar den marknadsföringen som man får ta emot efter man har varit med i testet.
  Sandra Kundtjänst
 • De verkar vara kopplade till bolaget Planet49 som är kända för att visa olika enkla frågor med fyrkanter eller tändstickor som skall flyttas varvid man utlovas presentkort i mataffärer eller liknande. De samlar då mailadresser och använder dem för utskick av spam. Butiker som ICA, Coop osv. förnekar kopplingar till Planet 49. 
  Lite snabbt googlande på Planet49 och spam ger t.ex. länken: https://www.internetsweden.se/ny-konsumentvarning-spam-kommer-olika-forpackningar/
  Jag klickar inte på skumma reklamlänkar och släpper nu frågan.
  Erik
 • Hej,

  Precis som Sandra nämner så har man rätt att bli borttagen om man inte gillar den marknadsföringen som man får ta emot efter man har medverkat i testet.

  Vi har reklam för att att vår produkt ska vara gratis att använda för alla, och det är bra att du delar med dig av vad du gillar och inte så vi vet det inför framtiden.
  Fanny Kundtjänst
 • Hade gärna betalat 10-20 kr per månad för att slippa all reklam. Appen är verkligen bra, det man vill veta ang väder går att finna.
  N Karlsson
 • Hej,

  Tack för feedback, det kan komma att bli aktuellt i framtiden!
  Fanny Kundtjänst
 • Reklam för bröstförstoring i en väderapp!? Hur tänker ni? Ni tappar allt mitt förtroende och jag kommer att använda någon annan tjänst fortsättningsvis.
  Emelie
 • Hej Emelie,

  Det är tråkigt att du upplever reklamen så pass irriterande att du inte längre vill använda vår tjänst. Dock uppskattar vi verkligen din feedback så att vi bara kan bli bättre och bättre.
  Fanny Kundtjänst

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.