Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Hur söker man lägenhet hos er?

Vill gärna ha en lägenhet. Hur gör jag?

Kommentarer

 • Hej Dennis.
  Besök vår hemsida www.kfab.se och registrera dig i vår bostadskö.
  Därefter får du dina inloggningsuppgifter skickade till dig. När du har fått dina inloggningsuppgifter kan du logga in på Mina sidor och börja söka lediga lägenheter och göra intresseanmälan .
  Med vänlig hälsning
  Kundcenter
  Kundcenter
 • Hej,
  jag behöver en lägenhete i katrineholm lägenhete hur  2 eller 3 rum med kök vi är 4 person  tack
  Naeem Hussaini
 • Hej Naeem
  Besök vår hemsida www.kfab.se och registrera dig i vår bostadskö. Ställ dig i bostadskön genom att fylla i alla uppgifter.
  Du kommer att få ett verifikationmail från oss, det är viktigt att du verifierar din e-postadress. Därefter får du dina inloggningsuppgifter skickade till dig.
  Med vänlig hälsning
  Kundcenter
  Kundcenter
 • Hej!

  Jag försökte hjälpa min mamma att ställa sig i bostadskö. Jag försökte registrera på hemsidan men jag fattar inte vad det är för användarnamn och lösenord man ska fylla i. Hon har ju inga sådana uppgifter än. Hon har ej heller e-post så hon ville ju ha svar via brev. Jag är tacksam för svar, så jag kanske kan hjälpa henne.  Passar på att fråga hur lång tid det är kö på lägenhet i markplan i Valla? Finns ej så många vad jag förstått.

  Mvh Karin Jonsson
  Karin Jonsson
 • Hej Karin
  Du väljer själv användarnamn och lösenord. Du kan välja att få brev istället för e-post. Kan inte svara på hur lång tid det kan ta innan din mamma kan få ett radhus i Valla.


  Kundcenter
 • Jag bor i Västerås och jag vill en lägenheter i Katrineholm .Hur många pöngen man måste har .
  Ahmed Yehibayo
 • Hej!
  Det är svårt att ge ett bra svar på din fråga. Antal poäng är beroende på vilka och hur många som visar intresse för en lägenhet. Generellt kan sägas att det kan krävas från 600 poäng upp till 1500 poäng.
  Ulrika Lindstedt Kommunikatör
 • Hej!
  Jag står redan i kö för Sandviksv. 4 c-h i Björkvik och vill gärna utöka till Yngarestigen 5-7 men hittar inte var jag kan göra det på "Mina sidor". Är det bäst att ringa er eller hur gör jag?
  Maria Eriksson
 • Hej Maria.
  Kontakta gärna våra bosäljare så hjälper dom dig att uppdatera dina uppgifter.
  Kundcenter

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.