Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Hur söker jag lägenhet hos Karlsborgsbostäder?

Hej! Jag är i behov av nytt boende och undrar hur man gör för att söka lägenhet hos Karlsborgsbostäder?

Kommentarer

 • Hej Anna!
  För att söka lägenhet hos Karlsborgsbostäder skall du börja med att registrera dig på vår hemsida http://www.karlsborgsbostader.se/Mina-sidor/. Det går snabbt och är en enkel process där du fyller i dina kontaktuppgifter och skapar ett lösenord. För att stå i vår bostadskö fyller du även i bostadsansökan på Mina sidor, det är uppgifter om vad för typ av bostad du söker, i vilket område du önskar och vilken storlek på lägenhet. I bostadsansökan på Mina sidor kan man också välja att prenumerera på information om lediga lägenheter vilket innebär att så snart det dyker upp en ledig lägenhet som matchar din profil kommer du att meddelas via e-post, brev eller SMS.

  Direkt när du gjort en bostadsansökan börjar du samla kötid. Det är sedan kötiden som avgör vem som tilldelas en ledig lägenhet. För att se hur lång kötid du har kan du logga in på http://www.karlsborgsbostader.se/Mina-sidor/ och välja Bostadsansökan. Så snart en lägenhet blir ledig presenteras den på vår hemsida och i vår bobutik. Lägenheten ligger sedan ute för intresseanmälan under fyra dagar. Om du hittar en lägenhet du är intresserad av loggar du in på Mina sidor och anmäler ditt intresse på just det objektet.

  Efter att anmälningstiden gått ut kommer de sex sökande med längst kötid och som uppfyller våra riktlinjer för uthyrning att få en kallelse för lägenhetsvisning skickat till sig via e-post, brev eller SMS. Övriga som lämnat intresse får ett meddelande om att de står på en reservplats, detta innebär att man med kort varsel kan bli kallad till lägenhetsvisning på just det objektet som man lämnat intresse på.

  Med vänlig hälsning
  Sarah

  Sarah Ahlquist
 • Hej går det att ställa sig i kö för ev framtida behov? Är det en kostnad för att stå i kö?
  Har ni även boende i Undenäs?
  Irene
 • Hej Irene!
  Det går bra att ställa sig i kö för eventuellt framtida behov, vi tar inte ut någon kostnad för att stå i vår bostadskö.  
  Vi har boenden i Undenäs. På vår hemsida kan du läsa mer om våra bostadsområden.
  http://www.karlsborgsbostader.se/Bostadsomraden.aspx

  Med vänliga hälsningar
  Sarah


  Sarah Ahlquist

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.