Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Hur får jag Internet i min lägenhet?

Jag har precis flyttat in i en lägenhet hos Karlsborgsbostäder. Hur får jag igång Internet? Jag har ett fibermodem i vardagsrummet! /Carl

Kommentarer

 • Hej Carl! I alla Karlsborgsbostäders lägenheter finns fiber installerat och du kan beställa tjänster upp till 1000 Mbit/s. Enklast är att beställa via vår fiberportal http://www.bosnet.se/serviceguide/ Lägg den tjänst du vill ha i varukorgen och fyll i dina uppgifter så kopplar vi in tjänsten omgående. Du kan också välja ett leveransdatum längre fram om du önskar. Dator eller router ska anslutas till port 1 på fibermodemet. Mvh Sofia

  Sofia Paulsson Kundansvarig stadsnät
 • Jag beställde internet-tjänst via fibermodemet förra veckan, och valde att det skulle bli aktivt idag (Måndag, 20/2 -2017). Hur vet jag om det är aktiverat?
  Henrik
 • Hej

  Vi skickar en bekräftelse med posten så fort vi får in en beställning på en ny tjänst. I bekräftelsen står de när din tjänst blir aktiv och hur du kopplar in din utrustning.

  Mvh
  Christian Rosenlind
  Christian Rosenlind
 • Ok, Tack 😃
  Henrik
 • Jag har internet problemet varje natt
  Idag jag har inga internet varför
  Abdulahi mohamed hirad
 • Hej! Jag kan inte se något fel på signalen till ditt fibermodem och vi har inga kända störningar på Internet. För att kunna hjälpa dig vidare behöver du kontakta vår support på 0505-17101 som har öppet kl 08-22 alla dagar.
  Mvh Sofia
  Sofia Paulsson Kundansvarig stadsnät
 • Just nu det är bra.
  En nätt och en dag jag har  inget internet men det är som problemet ibland göra och ibland inte. Jag vet inte vad hände det.
  Abdulahi mohamed hirad

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.