Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

K-rautas olika leveranssätt

På vilka olika sätt levereras din beställning?

K-rauta K-rauta Kundservice Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • k-rauta.se erbjuder vi flera olika leveranssätt.

  Upphämtning i varuhus
  Du har alltid möjlighet att handla på nätet och sedan hämta din order i valfritt varuhus. Önskar du en produkt som inte finns i lager i just ditt valda varuhus, så byter du enkelt i kassan till ett av våra andra 20 varuhus och handlar din vara därifrån. Vi har tyvärr ingen möjlighet att skicka varor mellan varuhusen.
  Om du har lagt din beställning före klockan 12.00 ska beställningen finnas att hämta första vardagen efter beställningsdagen, dock med reservation för slutförsäljning.

  Observera att alternativet upphämtning i varuhus gäller ej produkter som levereras direkt från leverantör hem till dig, se nedan leveranssätt.

  Leverans till postombud
  För stora delar av sortimentet skickar vi din order till ett postombud nära dig.Fraktkostnaden för en snabb och enkel leverans är kalkylerad på vikten av din produkt. I samarbete med Postnord så använder vi prissättning enligt standardintervaller, där priset ökar då du går över en viss viktnivå.
  Vid tyngre varor behöver du som kund ange ett postnummer för adressen dit du vill skicka din order. Fraktkostnaden ser du i kassan.

  Leverans direkt från leverantör
  Du kan även beställa ett visst antal produkter direkt hem till dig. Dessa produkter passerar med andra ord aldrig något av K-rautas varuhus och därför har du inte möjlighet att hämta dessa produkter i ett varuhus.

  Om du istället vill handla dina varor i varuhuset och få dem hemlevererade därifrån kan du alltid köpa hemtransport på plats i ditt byggvaruhus. Detta gäller hela vårt sortimentet. Det kan du läsa mer om här: Hemtransport med kranbil.

  Från k-rauta.se levererar vi bara inom Sverige

  Har du frågor är du alltid välkommen att fråga vår kunniga personal i Kundservice så hjälper vi dig med dina frågor.

Inlägget är stängt för ytterligare kommentarer.