Stöd för landsbygden

Hej! jag planerar att starta företag på med inriktning odling av ekologiska grönsaker och snittblommor. Jag vill därför söka stöd hos er, och funderar kring startstöd. Främst undrar jag vad som händer om företaget inte uppfyller kraven på inkomst och intäkter: 

"Senast 18 månader efter att du etablerat företaget ska intäkterna från jordbruksverksamheten inklusive gårdsstöd, förgröningsstöd, stöd till unga jordbrukare och nötkreaturstöd vara minst en tredjedel av företagets totala intäkter."

Jag driver redan en enskild firma inom utbildning, kan jag söka stödet som aktiebolag? Eller kan jag söka stödet inom den enskilda firman som inte är nystartad men inte sysslat med jordbruk tidigare?
Berätta gärna mer om vid vilka situationer jag kan bli återbetalningsskyldig om företaget inte går med vinst etc. Hur ser det ut för ansökningar av stödet, för ska det vara inne osv?

Kan jag även söka stöd som entreprenör på landsbygden om jag driver företag som inte sysslar med jordbruk? Vad gäller isåfall och var hittar jag information om det?


vänligen
Anna Bergman
Anna Bergman Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.