Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.
Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Skicka in bilagor senare?

Hej
Jag arbetar med en ansökan till ett innovationsprojekt inom EIP och kommer att färdigställa den och skicka in inom några dagar. Men, jag kommer inte att hinna få in bilagor från projektets partners. Kan min kollega skicka in bilagorna elektroniskt i efterhand? Hur gör vi det i så fall?

mvh
Gunnar Thelin Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej Gunnar!

  För att någon ska kunna skicka in bilagor och ändringar i e-tjänsten när en ansökan redan skickats in måste det finnas en fullmakt hos Jordbruksverket för den personen att göra det.
  Blankett för fullmakt hittar du i jordbruksverkets webbutik.


  Catrin Kundtjänst
 • OK. Kan vi komplettera med bilagorna efter den 13 augusti?
  Gunnar Thelin
 • Hej Gunnar!

  Det beror på vilka bilagor det gäller. Om det gäller budgetmallen och samarbetsavtalet bör dessa vara inkomna senast den 13 augusti. Om inte bilagorna budgetmall och samarbetsavtal har kommit in det datumet är ansökan inte fullständig och handläggningen kan inte påbörjas.

  Om det gäller andra bilagor, exempelvis offerter eller annat underlag för jämförelse av prisuppgifter, kan dessa lämnas in vid en senare tidpunkt i en komplettering.


  Sara Kundtjänst
 • Hur gör jag för att ta bort bilagor i en ansökan?
  Anne Elmdahl
 • Hej Anne!

  Du kan inte själv ta bort bilagor i din ansökan i och med att de är inkomna handlingar till en myndighet. Om du hör av dig till den myndighet som handlägger din ansökan kan de markera en handling som inaktuell.
  Ingela Kundtjänst

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.