Till senaste kommentaren

Ska jag registrera en avliden hund och hur gör jag det?

Min hund är avliden hur gör jag det i e-tjänst
Solweig Laine Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej Solweig!

  När du loggat in på e-tjänsten väljer du "Mina hundar", klicka sedan på knappen "ändra" på raden där hundens uppgifter står. Där anger du avlidendatum granskar och skickar in.

  Roger Kundtjänst
 • Hej, om mina hundar är avlivad  är det min skyldighet att  rapportera det ? om så är fallet så är det många som inte vet om det .
  Susanne Kaklsson
 • Hej stämmer det att jag som hundägare är skyldig att rapportera  om min mina hundar är avlidna ? om så ät så tror jag att det är många som inte vet om det .

  Susanne Karlsson
 • Hej Susanne!

  Det är djurägaren som måste meddela att en hund är avliden. Det är inte veterinären som ansvarar för att vi har rätt uppgifter i registret.
  Sara Kundtjänst
 • Hittar ingen ändra knapp att klicka på, ska anmäla avliden hund
  Paula Björkman
 • Hej Paula!

  När du loggat in i Hundregistret ska du välja Mina hundar. Då ser du vilken/vilka hundar som finns registrerade på dig. På raden för den hund det gäller finns till höger en Ändra knapp. Klicka på den knappen så får du fram en ny sida. På den sidan finns en ruta där du kan fylla i Avlidendatum. Efter det måste du klicka på Granska och skicka in, och sen blir hunden avregistrerad.

  Hoppas du hittar rätt. I annat fall är du välkommen att ringa oss så ska vi hjälpa dig. Du når oss på telefon 0771-223 223.
  Sara Kundtjänst

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.