Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.
Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Kartor från äldre ansökningar

Var hittar man kartor från äldre samansökningar. Under samarkivet hänvisar ni till mina sidor. Jag har inte lyckats finna några kartor från äldre ansökningar där. Var hittar jag dessa?
Magnus Melin Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej Magnus!

  Du kan se SAM ansökningar från år 2015 och framåt på Mina sidor. I ansökningarna ska det finnas bifogade kartblad. På Mina sidor hittar dina tidigare SAM ansökningar under Kommunikation i mina ärenden.

  Vill du får fram kartor innan 2015 ber jag dig fylla i vårt tekniska formulär för att kunna hjälpa dig ta fram dem.
  Catrin Kundtjänst
 • hej. hur importerar man uppgifter o kartor från föregående år?
  christian nilsson
 • Hej Christian!

  På Mina sidor: För att se tidigare års uppgifter med karta får man på ”Mina sidor” under ”Kommunikation i mina ärenden” välja en tidigare års SAM-ansökan och öppna den som utskriftsversion. I vänsterkanten på PDF:en finns ett gem, där inunder ligger kartbladen.

  I SAM Internet: Om du ska hämta uppgifterna från förra årets ansökan gör du det genom att gå in under fliken "Start" och klicka på länken som heter "Klicka här för att hämta uppgifterna". Länken syns endast om man har uppgifter att hämta från förra året. Den rutan ska annars komma upp automatiskt när du startar SAM-internet första gången.

  Svaret kommer från länsstyrelsen.
  Ingela Kundtjänst
 • Under tidigare år har jag haft 2 skiften på ett block. I år då jag öppnar med att jag importerat uppgifter från föregående år är det endast ett block. Nu vill jag ha det som tidigare.
  Tyvärr är det näst intill omöjligt att rita in då blocket är kurvigt.
  Hur får jag mina gamla skiften åter.
  Sture
 • Hej hur gör jag för att lägga till det block som inte kommer upp med föregående års ansökan, som jag tidigare haft stöd för?
  Gullmar
 • Hej Sture!

  Du kan ringa supporten på telefon 0771-67 00 00 och få hjälp via telefon. Då kan vi testa olika alternativ för att hjälpa dig.Just nu har vi utökade öppettider för frågor om SAM ansökan. Här hittar du våra utökade öppettider.

  Det här svaret kommer från länsstyrelsen.

  Sara Kundtjänst
 • Hej Gullmar!

  Syns det gamla blocket och är grått istället för grönt? I så fall går det att autorita ett skifte på.

  Har du fortsatt problem så ring din länsstyrelse så kan de hjälpa dig över telefon.Du når länsstyrelsen på telefon 0771-67 00 00. Just nu har vi utökade öppettider för frågor om SAM ansökan. Här hittar du våra utökade öppettider.

  Det här svaret kommer från länsstyrelsen.
  Sara Kundtjänst

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.