Till senaste kommentaren

jag kan inte för allt i världen få fram mitt se-nummer

Hej jag har köpt en gård och tagit över nötkreaturen men kan inte få fram mitt se nummer, är precis som om jag inte har något, det skulle föras över från föregående ägare men söker man på se numret så står det fortfarande på honom, hur gör jag?
Johan Manneby Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej Johan!

  Det finns två sätt att byta djurhållare på en befintlig produktionsplats:
  1. Via vår e-tjänst Anmäla djurhållning: Det man behöver göra då är att logga in, ange att man ska anmäla en ny produktionsplats och fylla i alla uppgifter som man ska ha det. I sista steget, innan inskickandet så finns en meddelanderuta där man anger att man ska ta över befintligt nummer på platsen. Här är det också bra att ange om man ska ta över djuren som finns på platsen också. 
  2. Via blanketten Anmälan djurhållning: Här kryssar man i förändring och vilket SE-nummer det gäller och sedan fyller man i blanketten som vanligt. 
  Tänk på att om du har ett bolag som står som djurhållare så behöver du även skicka in en fullmakt för att komma åt alla e-tjänster i bolagets namn som privatperson.

  Du som ny djurhållare behöver göra detta för att få över produktionsplatsen på dig. 

  Sara Kundtjänst
 • Okej, och om jag nu redan har skickat in en ansökan och inte visste om att man skulle skriva med detta angående se nummret, hur gör jag då? Mvh Johan
  Johan Manneby
 • Hej!

  Det finns nötkreatur kvar på den produktionsplatsen som du ansökt om att ta över. Om du ska ta över dessa djur så kan du ringa in till oss på 0771 223 223 och prata med de på djurregisterenheten som hanterar din ansökan.

  Om du inte ska ta över dessa djur så behöver den förre djurhållaren rapportera ut dem innan du kan ta över.
  Sara Kundtjänst

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.