Import av trofeer

Hej
Jag är en svensk som varit på ett utlands uppdrag för Volvo Personvagnar under 4 år. Jag är nu på väg tillbaka hem, under denna tid har jag jagat i nordamerika.
Jag har fyra troferer som jag väldit gärna vill ha med mig hem.
Skall montage Älg (Alces Americanus Gigas)
Bröst montage Vitsvans hjort (Odocollrus Virgianus)
Full montage Kalkon ( Meleagris Gallopavo)
Matta gjord av svart björn (Urus Americanus)
Två skallar av SvartBjörn (Urus Americanus)
Jag har försökt förstå vad som krävs att föra i dem på er hemsida men kan inte hitta nödvändiga dokument eller vad som krävs. Hoppas ni kan vägleda mig.
Bästa hälsningar Sten 

Sten Svensson Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej Sten,

  Verksamheten behöver prioritera att handlägga inkomna ansökningar och har därför tyvärr inte möjlighet att besvara frågor via Forum. För frågor om CITES, ansökningsblanketter, hur du ansöker m.m. hänvisar vi till www.jordbruksverket.se/CITES.
  Om du inte hittar svar på dina frågor på webben, har de som hanterar CITES-frågor telefontid mellan kl 08:30 till 11:30. Du når dem via kundtjänst 0771 -223 223

  Planerar du att göra en ansökan kan du skicka in den även om du är osäker på någon del i ansökan. Skulle det vara så att något är oklart i din ansökan kommer en handläggare kontakta dig.

  Vi ber dig att ha överseende med att vi prioriterat ner servicen gällande att svara på frågor för att kunna prioritera utfärdande av intyg och tillstånd. Vi tar ansökningarna i turordning. Våra handläggningstider är för tillfället mer än 30 dagar (just nu i vissa fall upp mot 60 dagar), men vi hoppas kunna korta ner tiderna efterhand.

  Sara Kundtjänst

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.