Till senaste kommentaren
Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Import av hattband av skallerormsskinn

Hej, hade tänkt köpa ett hattband gjort av skallerormsskinn och undrar om det är lagligt att importera det från USA. Mvh Niclas
Niclas Tvetberg Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej Niclas!

  Verksamheten behöver prioritera att handlägga inkomna ansökningar och har därför tyvärr inte möjlighet att besvara frågor via Fråga oss eller mejl. För frågor om CITES, ansökningsblanketter, hur du ansöker m.m. hänvisar vi till www.jordbruksverket.se/CITES.

  Om du inte hittar svar på dina frågor på webben, har de som hanterar CITES-frågor telefontid mellan kl 08:30 till 11:30. Du når dem via kundtjänst 0771 -223 223

  Tänk på att för att enheten ska kunna hjälpa dig, behöver du själv ha artbestämt djuret, växten eller föremålet innan du kontaktar dem.

  Planerar du att göra en ansökan kan du skicka in den även om du är osäker på någon del i ansökan. Skulle det vara så att något är oklart i din ansökan kommer en handläggare kontakta dig.

  Vi ber dig att ha överseende med att vi prioriterat ner servicen gällande att svara på frågor för att kunna prioritera utfärdande av intyg och tillstånd. Vi tar ansökningarna i turordning. Våra handläggningstider är för tillfället mer än 30 dagar (just nu i vissa fall upp mot 60 dagar), men vi hoppas kunna korta ner tiderna efterhand.


  Lena Kundtjänst

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.