Till senaste kommentaren

E-tjänst fullmakt mina sidor förening

1.Kan man dela ut fullmakt till flera personer att gå in på en Föreningens Mina Sidor - även till sådana som bara behöver information - inte göra något.
2.Om en förening söker två olika slags projektstöd blir det då två olika Mina sidor eller är det Föreningen som sådan som har sin "mina sidor".
Sven Nordström Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

  • Hej Sven!

    Tack för dina frågor.
    1. Ja, föreningen kan dela ut fullmakt till flera personer och fullmakten kan begränsas till vad man ska kunna göra/se. En förening delar ut fullmakt med blankett. Blanketten måste skickas in i original till Jordbruksverket. Här hittar du fullmaktsblanketten för projektstöd, företagsstöd och miljöinvesteringar.
    2. Vanligtvis ligger de två olika projektstöden på samma Mina sidor för föreningen, men det finns ett litet undantag. En förening har möjlighet att läggas upp som kund med ett så kallat add-id. Det innebär att föreningen får två extra siffror efter sitt organisationsnummer. Då blir varje add-id en specifik kund och får en egen Mina sidor. Fullmakten måste då delas ut för respektive add-id, för att den som får fullmakt ska kunna logga in korrekt.

    Sara Kundtjänst

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.