Till senaste kommentaren
Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Biodlingens skyddsområden respektive övervakningsområden

Hej
Vart kan jag få reda på dessa områden så att jag vet vad som gäller för mig?

Mats
Mats Ullberg Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej Mats!

  Vi håller på att ta fram kartor över de områden som ska vara skydds- respektive övervakningsområden. Kartorna, tillsammans med besluten, kommer att publiceras på webbplatsen så snart de är klara.

  Vi kommer också så snart allt är klart att meddela biodlarorganisationerna och länsstyrelserna med ansvar för bitillsyn. Tills vidare gäller det tidigare smittförklaringsbeslutet som du hittar på den här sidan.
  Lena Kundtjänst
 • När kommer den nya kartan för Skåne län?!?!? Vi besiktigar bigårdar för fullt enligt de gamla bestämmelserna nu, och pollineringsuppdragen är snart i full fart... Ska de gamla reglerna gälla hela 2019?
  Thomas
 • Hej!

  Tyvärr har detta blivit försenat. Så även om vår ursprungliga ambition var att smittförklaringen skulle vara klar till säsongen började så har vi inte lyckats. Den kommer att dröja ytterligare några veckor och under tiden gäller fortfarande den gamla smittförklaringen.

  Vi håller på att ändra informationen på webbplatsen så att detta blir tydligt. När allt är klart kommer beslutet att ligga här: www.jordbruksverket.se/bitillsyn
  Ingela Kundtjänst

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.