Betalning registrering hund

Hej, det går varken att betala med Visa eller Mastercard vid registrering av hund. Hur kommer det sig? Det står att korten jag provat med inte är giltiga, vilket de är.

Kommentarer

 • Hej Louise!

  Tack för att du kontaktar oss. Detta är felanmält, men om du har möjlighet att testa i en annan webbläsare och helst på en dator och inte en surfplatta eller liknande. De flesta som haft problem med kortbetalning har använt Safari, så om du vet med dig att det är den webbläsaren du använt kan du med fördel testa Chrome eller Firefox.
  Maria Kundtjänst
 • Hejsan. Det går inte heller att göra en betalning via Chrome på Windows. Det öppnade fönstret mot dibspayment blir hängande och får en timeout.
  Thomas
 • Hej Thomas!

  Jag tar din information vidare. Avvakta några dagar tills vi löst problemet.
  Lena Kundtjänst
 • Det har fortfarande inte löst sig !
  Monica
 • Hej Monica!

  Problemen vi hade tidigare gällande kortbetalningar ska vara lösta. Vi har upptäckt att en del också har problem med betalning när de använder Internet Explorer. Har du använt Explorer så ber vi dig att testa med en annan webbläsare.

  För att vi ska kunna göra en felsökning behöver vi mer information från dig. Använder du en telefon/surfplatta eller dator? Vilken typ av webbläsare använder du? Är ditt kort upplåst för internetbetalningar, kolla inställningarna på din internetbank?

  Hör av dig igen om det ändå inte fungerar, med mer information om vad som händer när du försöker betala och vad du använder för enhet och webbläsare.


  Sara Kundtjänst
 • Går inte att betala med kortet, jag använder i-pad och i-phone
  Monica
 • Hej Monica!

  Tack för att du kontaktar oss igen. Då vet vi vilken enhet du använder. Om du använder webbläsaren Safari så ber jag dig att testa med Google Chrome istället, så hoppas jag att det fungerar.
  Sara Kundtjänst

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.