Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.
Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Avsäga sig stöd

Hej!
Jag har skickat in min ansökan för SAM 2018. Dock så ser jag att jag inte kommer att ha tid till de åtagenden som krävs för bidraget. Därför vill jag "säga upp" min ansökan. Hur gör jag så att det inte blir några missförstånd/ misstag.
Matilda Vikström Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej Matilda!

  Om du vill dra tillbaka en ansökan om stöd kan du göra det i SAM Internet. Du tar då bort de ansökningar som du vill dra tillbaka. Du kan skriva anledningen till att du drar tillbaka ansökan under Övriga upplysningar. Glöm inte att skicka in ansökan när du har ändrat färdigt i den.

  Du ska göra ändringen så snart som möjligt i SAM Internet. Om länsstyrelsen hittar fel i din ansökan vid handläggningen eller om de meddelat dig att din gård ska kontrolleras, får du inte ändra eventuella fel som hittas i kontrollen.

  Om du vill dra tillbaka ansökan om stöd som gäller femåriga åtaganden som du har gått in i år 2017 eller tidigare, kan länsstyrelsen komma att göra en återkravsutredning för de stöd som du fått utbetalt för dessa åtaganden tidigare år.

  Om du har fler frågor kan du kontakta din länsstyrelse på telefonnummer 0771-67 00 00. Tillhör du Västernorrlands län ska du ringa 0611-34 90 70.

  Svaret kommer från Länsstyrelsen.
  Jimmy Kundtjänst

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.