Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Ange gröda

Hej !

När jag försöker ange gröda o stöd för ett skifte så får jag inte upp några grödor att välja på, får bara upp en tom ruta.
Vad gör jag för fel ?!

Staffan Ericsson Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej Staffan!

  Baserat på felet antar vi att du använder webbläsaren Internet Explorer vilket tyvärr SAM Internet fungerar dåligt i. SAM Internet är bara utvecklat och testat för webbläsarna Google Chrome, Microsoft Edge och Firefox.

  Så virekommenderar dig att byta webbläsare. På länken nedan finns länkar till nedladdningssidorna för Chrome och Firefox om det är så att du inte sedan tidigare har någon av dem på din dator.
  http://www.jordbruksverket.se/amnesomraden/stod/jordbrukarstod/saminternet/sahargordu/kravpadindator.4.67e843d911ff9f551db80004429.html
  Maria Kundtjänst
 • hej,
  har samma problem. Har bara en jobbdator och jag får inte lov att ladda ner egna program på den. Hur gör jag då???
  Marie
 • Hej Marie

  Kontrollera om du inte har Microsoft Edge på din dator om du har Explorer. Det ska fungera i Edge.
  Frida Kundtjänst
 • Ok kollar det. Om jag skulle vilja återgå till hur det var innan o skicka in, hur gör jag då? Nu fick jag inte skicka in?
  Jag tänkte också söka stöd för extra djuromsorgen.vi har 7 får som betar våra marker , men det får jag varning på. Och jag förstår inte förklaringen att det måste vara inom område 1-12? Jag trodde att det jag angett är inom ”rätt” område? Varför går det inte igenom? Och har jag inte rätt till gårdsstöd. Tror jag har fått det utbetalt tidigare, och nu verkar jag inte få igenom det? Tycker systemet är jättesvårt att förstå o svårarbetat.
  Mvh, Marie
  Marie
 • Hej Marie!

  Om du behöver hjälp med själva ifyllnaden och varningar så ska du kontakta din länsstyrelse.  Du når dem på 0771 - 67 00 00, val 2 i telefonsvararen. Bor du i Västernorrland ringer du istället 0611 - 34 90 70.

  Maria Kundtjänst

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.