Till senaste kommentaren
Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Vem äger Itrim och hur tjänar Itrim sina pengar?

Det vore bra med transparens kring företaget Itrim; vem äger och driver företaget och i vilken form? Man förstår av webbplatsen att Itrim bygger på ett franchise-system. Det vore bra att veta hur systemet är uppbyggt och vilka ekonomiska hänsyn som kan bli aktuella i verksamheten, i relation till oss kunder. (Det är så klart inget fel att Itrim tjänar pengar, men det vore bra att veta hur.) Finns det en risk att Itrims representanter ”säljer på en” mer än man behöver? Hur hanterar Itrim den risken?

Kommentarer

 • Hej Johan,
  Itrim är en franchisekedja, där franchisegivaren/konceptägaren Itrim International AB ägs av ett antal privatpersoner (företrädesvis grundarna av konceptet samt medarbetare). Varje Itrim-center ägs av franchisetagare, vilka är egna företagare. Själva affärsmodellen bygger på att hjälpa våra medlemmar till varaktiga viktminskningsresultat genom coaching och nya mat- och träningsvanor. Kedjans intäkter kommer från såväl tjänster (medlemskap, coachande samtal, personlig träning i olika former) som varor (måltidsersättningar, träningsprodukter etc).

  Hela idén med Itrim är att skapa nöjda medlemmar som genom individuellt anpassade medlemskap når sina mål. Givet detta läggs stor vikt vid att identifiera vad den enskilde medlemmen behöver för att lyckas, i bl a en hälsoanalys i starten av medlemskapet samt återkommande uppföljningar tillsammans med en hälsocoach. Att rekommendera medlemmen precis det hen behöver - inte för mycket eller för lite - är med andra ord helt avgörande för både medlemmens och Itrims framgång. Merparten av våra medlemmar kommer också till Itrim på rekommendation av en vän eller kollega, vilket vi självklart är stolta över och ser som ett kvitto på att vi gör något värdefullt för våra medlemmar!

  Hoppas detta svarar på dina frågor!

  vänliga hälsningar
  Jesper

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.