Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.
Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Vad är en undantagsdag?

jag undrar vad undantagdag är

Kommentarer

 • Hej P,

  med undantagsdag menas en dag där du kan ätare lite friare och sådant som du inte äter till vardags. Vi på Itrim lever enligt devisen "allt men inte alltid", dvs att man kan äta allt, men inte varje dag, och inte i obegränsade mängder. 90/10-tänket kan därför vara en bra riktlinje - att man äter mat av bra kvalitet till 90 %, medan resterna 10 % kan vara valfria, exempelvis under en undantagsdag.

  Anna H Programansvarig
 • Jag ska på semester om 5 veckor, då kommer det bli en del onyttigt. Kan man pausa dieten eller bör jag vänta till efter semestern med att börja programmet?

 • Hej Sebban,

  om du väl börjat med en kostplan för viktminskning rekommenderar vi starkt att fortsätta med den tills du har tagit dig i mål, helt enkelt för att det är lätt att hamna på sidospår om man direkt börjar med avsteg från planen. Jag rekommenderar dig dock att boka in ett möte med din blivande hälsocoach redan nu - kanske kan ni sätta upp en plan för veckorna fram till semestern, för att sedan sätta igång på riktigt när du kommer tillbaka? Där kan du även få hjälp med att sätta en plan för själva semestern - för att få in hälsosam mat och träning även där. Lycka till och ha en fin semester!

  Anna H Programansvarig

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.