Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Träningsutbud och schema över gruppträningen

Hej! Jag är medlem på Itrim och undrar om det finns några planer på att utöka träningsutbudet, ex löpband eller andra maskiner för motionsträning som inte ingår i cirkeln? Jag skulle vilja träna distans inför lopp och vill inte alltid göra det ute. Sedan undrar jag varför ni inte lägger ut schema över gruppträningen på hemsidan och möjlighet till att boka pass via nätet?

Kommentarer

 • Hej Jenny,

  Tack för dina frågor!

  Vi vill och kommer fortsätta utveckla vårt träningsutbud även framöver. Det som kan vara begränsande på vissa Itrim-center är yta för träning, då våra center generellt sett är små. Jag kan dock inte lova vilken typ av maskiner och när, som det ser ut nu.

  Vi arbetar med att göra centrens scheman etc synliga på webben. Vi tycker som du att det är något vi ska kunna erbjuda våra medlemmar (och alla andra). Håll utkik efter nyheter under året i ämnet!

  Ha det så bra!

 • Hej! Är medlem i Linköping, undrar var jag kan se vilka föreläsningar och pass som erbjuds? Kan man boka på nätet eller måste man göra det på centret?
  /Med vänlig hälsning Nilla
 • Hej Nilla,

  I dagsläget har man tyvärr ingen möjlighet att se/boka pass på nätet utan det är via kontakt med centret. Vi håller på att titta på en lösning för onlinebokning 😀
  Itrim Kundservice
 • Ett år senare, hur går det med online info?
  Cath
 • Hej Cath,

  Det är fortfarande arbete som pågår i den frågan, vi hoppas kunna lansera en lösning under året.

  Vänliga hälsningar
  Jesper

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.