Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Smygande kilo

Hej

Kvinna utan barn, 34 år och väger 67 kg till mina 160 cm. Kan mkt om kost och träning men behöver se snabba resultat för att behålla min motivation och disciplin. Enligt ert verktyg har jag tre böcker i övervikt, alltså ca 3 kilo.
Som jag förstår det så kan jag köra era måltidsersättningar under någon vecka och se resultat men är rädd att gå upp allt igen... Finns det andra tips? Jag har redan bokat ett kosntadsfritt möte.

Kommentarer

 • Hej Nina,

  Faktiskt är det så att våra måltidsersättningar är ett av våra viktigaste verktyg för att skapa goda resultat. Vår egen forskning visar tydligt att det går bättre för våra medlemmar som använder våra produkter, både på kort och lång sikt.

  För att viktminskningen ska bli hållbar är det dock viktigt att du hittar vanor som stödjer den nya vikten. Själva viktminskningen är oftast den enkla biten, medan att hålla vikten brukar vara den stora utmaningen. Här kommer våra coacher in i bilden, vilka hjälper dig både att hitta rätt metod för viktminskning och med kosthållningen efteråt.

  Vår rekommendation är att långsamt trappa upp kosten efter att ha gått på ersättningar för att kroppen ska hänga med, inte minst vad gäller hunger- och aptitreglering. En annan viktig framgångsfaktor är kvaliteten på den fortsatta kosten där du kan få guidning genom Itrims egna kostmetod "Handfast". Och sist men inte minst träningen, vilken är viktig både för bibehållandet av den nya vikten, men även för hälsan rent generellt.

  Härligt att höra att du redan har bokat ett möte, varmt välkommen till oss!

  Anna H Programansvarig

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.