Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Måste man äta mellanmål?

Hej, jag har börjat med itrim programmet, där jag har byt ut 2 måltider och äter en vanlig måltid men kaloriesnålt. Min fråga är hur jag ska tanka kring mellanmålen? är det viktig att äta mellanmål?

Kommentarer

 • Hej Mina,

  Vår erfarenhet är att mellanmål kan vara till stor hjälp när det går lång tid mellan måltiderna, helt enkelt för att hålla hungern i schack. Viktigt att tänka på är dock att mellanmålen inte blir för stora och således en viktfälla. Som grundregel kan man tänka att man äter mellanmål snarare för att hålla hungern borta än för att bli mätt.

  Din hälsocoach kan hjälpa dig med konkreta rekommendationer kring vad du kan äta till mellanmål och mellanmålets storlek. Lite receptinspiration hittar du även på vår hemsida. :-)

  Bästa hälsningar
  Anna H Programansvarig
 • Hej igen,

  Då jag kör på egen hand efter en uppehåll har jag ingen hälsocoach, skulle du kunna rekomendera några mellan mål som kan passa in där man bara byter ut 2 måltider?
  Mina
 • Hej igen Mina,

  Vår rekommendation är faktiskt att byta ut just mellanmål och middag mot måltidsersättningar vid en kombo av vanlig mat och ersättningsprodukter. Detta då vår erfarenhet är att det brukar fungera bäst att äta vanlig mat tidigt på dagen.

  Receptinspiration hittar du som sagt på vår hemsida oavsett måltid, https://www.itrim.se/se/nyttiga-recept/

  Skulle du vilja ha mer hjälp än så rekommenderar jag verkligen att teckna ett medlemskap för att få hjälp med ett individanpassat upplägg.

  Varma hälsningar
  Anna H Programansvarig

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.