Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Laktosfria måltidsersättningar

Hej,

Jag funderar på de flytande måltidsersättningarna som man ska hålla sig till under de första 3 alternativt 12 veckorna innan man börjar introducera fast föda igen, finns det laktosfria varianter? Hur många olika sorter?
När jag tittade i webbshopen på VLCD-produkter så verkar mina alternativ vara tomatsoppa, broccolisoppa och gröt. Redan tre veckor med endast dessa alternativ känns avskräckande för att inte tala om 12 veckor. Eller det är andra drycker man börjar med under de första 12 veckorna? Vill bara vara säker på vad det är för något jag ger mig in på innan jag tar steget. :-)

Tack!

Kommentarer

 • Hej Petra,

  Om du följer vår kostplan "Snabbt" använder du våra VLCD-produkter under de första 3 veckorna för att därefter övergå till LCD-sortimentet under max 9 veckor. Precis som du skriver ovan har vi idag 1 laktosfri gröt och 2 låglaktos-soppor att erbjuda under VLCD-fasen och när du övergår till LCD-sortimentet finns det mer att välja på. Där hittar du:
  - 4 låglaktos-soppor (Broccoli, Tomat, Asian ham och Thai chicken)
  - 1 låglaktos-pulversmoothie (Raspberry)
  - 2 färdigblandade låglaktos-shakes (Chocolate och Mocca)
  - 1 låglaktos-bar (Cookie coconut)
  - 1 laktosfri bar (Date & Nuts)

  Hoppas att du ska hitta produkter du tycker om!
  Anna H Programansvarig
 • Hej!
  Jag har samma dilemma med laktosintolerans. Håller med om att det känns avskräckande med endast tre VLCD-produkter och tror kanske därför att jag väntar tills ni utökat sortimentet. Finns det planer på att utöka det laktosfria sortimentet och i så fall när kan det tänkas ske?

  Carina
 • Hej Carina,

  Vi jobbar ständigt med att utveckla nya produkter. Historiskt sett har vi haft en betydligt mindre efterfrågan på laktosfria produkter än vad vi upplever idag, vilket är anledningen till att sortimentet ser ut som det gör. Vi tar med oss era synpunkter inför kommande utveckling framåt.

  Vänliga hälsningar
  Anna H Programansvarig
 • Tack så bra!
  Avvaktar till dess.
  Carina

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.